|
|
| เลือก ปีการศึกษา: 2 / 2565
1405702 | Food Safety and Standards for Global Market |
| มาตรฐานและความปลอดภัยของอาหารในตลาดโลก |
| สังกัด | อุตสาหกรรมเกษตร, สาขาวิชาประกันคุณภาพ |
| หน่วยกิต | 3 (3-0-6) |
| สถานะรายวิชา: | ใช้งาน | เลือก ปีการศึกษา: 2 / 2565 | |
|
 ข้อมูลกำลังอยู่ในระหว่างเตรียมการ | Course Description มาตรฐานอาหารทั่วไปและมาตรฐานสากล มาตรฐานที่เกี่ยวข้องกับการส่งออกและนำเข้าผลิตภัณฑ์อาหาร เขตการค้าเสรี แนวโน้มความปลอดภัยและมาตรฐานอาหาร เช่น The Global Food Safety Initiative (GFSI), The Safe Quality Food (SQF), Global Aquaculture Alliance Seafood Processing, Global Red Meat Standard (GRMS), Japan Food Safety Management Association (JFSM) เป็นต้น
General and global food standards; standards related with export and import food products; Free Trade Area (FTA); food safety and standard trends, The Global Food Safety Initiative (GFSI), The Safe Quality Food (SQF), Global Aquaculture Alliance Seafood Processing, Global Red Meat Standard (GRMS), Japan Food Safety Management Association (JFSM), etc.
|
|