|
|
| เลือก ปีการศึกษา: 1 / 2565
1403317 | Entrepreneurship in Food Business |
| การเป็นผู้ประกอบการธุรกิจอาหาร |
| สังกัด | อุตสาหกรรมเกษตร, สาขาวิชาเทคโนโลยีการอาหาร |
| หน่วยกิต | 3 (3-0-6) |
| สถานะรายวิชา: | ใช้งาน |
|

| Course Description บทบาทของผู้ประกอบการและการพัฒนาเศรษฐกิจ โอกาสสำหรับการประกอบธุรกิจ คุณสมบัติและแรงจูงใจสำหรับการเป็นผู้ประกอบการ ชนิดและรูปแบบของแผนธุรกิจ การผลิต การเงิน การบัญชี ภาษี กฎหมายธุรกิจ จริยธรรมสำหรับผู้ประกอบการ การคิดเชิงนวัตกรรม การพัฒนาทักษะความคิดสร้างสรรค์เชิงธุรกิจ
Role of entrepreneur and economic development; opportunity for running businesses; qualification and motivation for being an entrepreneur; type and format of business plan; marketing management; production; finance; accounting; tax; business law and morality for entrepreneurs; innovative thinking; creativity development in business.
|
|